Marte tangvald © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

KOSTHOLD I BALANSE

Nyheter

 

 

• Kosthold i balanse

01.08.2012 starter jeg opp kosthold i balanse! Det vil bli gunstige introtilbud, så følg med!

 

 

 

 

 

 

 

Kostveiledning

Jeg driver en til en kostveiledning der du får den hjelpen du trenger for å nå målene dine. For at du skal få best mulig utbytte av kostveiledningen, anbefaler jeg minst to til tre oppfølgingstimer i tillegg til førstegangskonsultasjonen.

I min praksis er jeg opptatt av å se hele mennesket. Mat er så mye mer enn det vi spiser. Mat er glede, kos, trøst, samvittighet, skam,fellesskap, ensomhet og ikke minst en nødvendighet. Alle må spise for å overleve, og spising er en medfødt kunnskap. Noen ganger mister vi denne kunnskapen på veien gjennom livet. Kanskje har du prøvd altfor mange slankekurer, kanskje hadde foreldrene dine en negativ påvirkning på deg under oppveksten, kanskje all kostholdsinformasjonen du får servert gjennom media forvirrer deg, kanskje spiser du mer enn det du vil, eller mindre enn du bør, eller kanskje spising gir deg dårlig samvittighet.

Jeg ønsker rett og slett å lære deg å spise igjen!

 

Hvordan foregår det?

For at jeg skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, ber jeg deg fylle ut vedlagte kostregistreringsskjema, og ta det med til din første konsultasjon. Ta gjerne med relevante papirer du har fått fra legen din.

Førstegangskonsultasjon - 600 kr.

Når du bestiller time hos meg, blir vi bedre kjent under førstegangskonsultasjonen som varer i 60 minutter. Her kartlegger jeg spisemønsteret ditt, hvilke matvarer du liker og hvilke matvarer du misliker. Vi snakker om hvorfor du spiser som du gjør, og reflekterer rundt dette. Sammen setter vi opp målene du ønsker å nå, og jeg setter opp en kostholdsplan som hjelper deg å nå målene dine.

 

 

Oppfølgingskonsultasjon- 400 kr.

 

Hvordan har det gått siden sist? Hva fungerer bra/mindre bra? Vi jobber videre med motivasjonen, og gjør eventuelle endringer hvis det er behov for det. Denne timen varer i 45 minutter.

 

Famileveiledning - 600 kr.

 

Har du et overvektig barn, eller er du bekymret for at barnet ditt er i ferd med å utvikle overvekt? På familieveiledning lærer hele familien om varig livstilsendring og om hvordan en sunnere livsstil kan gjøres til et morsomt  familieprosjekt. Jeg kartlegger familiens vaner, og setter opp en kostholdsplan som fungerer i hverdagen.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg holder jevnlig foredrag om spennende temaer innenfor ernæring og helse- følg med på hjemmesiden!

 

 

Foredrag for lag og foreninger holdes på forespørsel.